برند جمع ساز
لوازم یدکی خودرو در تنوع بالایی موجود است. امروزه بیشتر این لوازم تولید داخل بوده و نیازی نیست، واردات شود. برندهای بسیاری از جمله برند جمع ساز سعی در تولید لوازم یدکی با کیفیت دارند. این محصولات نه تنها در بازار ایران بلکه در بازار کشورهای دیگر نیز استفاده میشود. در ادامه این مطلب تصمیم گرفتیم تا با برند جمع ساز و محصولات جمعساز را مورد بررسی قرار دهیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
درباره برند جمع ساز
برند جمع ساز در زمینه طراحی و تولید سیستم روشنایی خودرو فعالیت دارد. این شرکت در سال ۱۳۶۷ تاسیس شد و فعالیت خود را آغاز کرد. این کمپانی از جمله شرکتهای پیشرو در توسعه محصولات روشنایی خودرو در سطح خاورمیانه است. تیم مهندسان توانا و کادر مدیران مجرب، سرمایهگذاری مداوم بر خطوط تولید خودکار این شرکت باعث شده است تا محصولات با کیفیت و عالی در اختیار مصرف کنندگان و تولید کننده خودروها قرار بگیرد.
گروه بازرگانی جمع ساز در سال ۱۳۶۷ در حومه شهر کرج تاسیس شد. این شرکت تا حدود ۷ سال در این شهرک فعالیت خود را ادامه داد و در سال ۱۳۷۴ به شهرک صنعتی سپهر واقع در نظرآباد منتقل شد. این شرکت با تولید محصولات با کیفیت توانست به سرعت سهم قابل توجهی از بازار را از آن خود کند. در سال ۱۳۸۹ در راستای ایجاد صنایع سبز این شرکت توانست تصفیهخانه برای پسماندها ایجاد کند. این گروه بازرگانی با توسعه واحدهای تحقیقاتی خود و راهاندازی واحد پیشرفته سیستمهای روشنایی خودروها در کشور را تولید و راهاندازی کرد. امروزه به سطحی از کیفیت رسیده است که حتی قادر است بخشی از محصولات تولیدی خود را به کشورهای خارجی نیز صادر نماید.
محصولات برند جمع ساز
گروه بازرگانی جمع ساز در زمینه تولید سیستم روشنایی خودرو فعالیت دارد. توسط این برند برای خودروهای پراید ۱۱۱ و ۱۳۱ و ۱۳۲ و ۱۴۱ و ۱۵۱ خودرو تیبا، خودرو ۴۰۵، خودرو پارس، خودرو ۲۰۶، خودرو آردی، خودرو سمند و … تولید و عرضه میشود. سیستم روشنایی خودرو از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به همین دلیل کیفیت این چراغها بسیار مهم است. برند جمعساز سعی کرده تا از مواد اولیه مرغوب و درجه یک در ساخت این محصولات استفاده کرده که در نتیجه محصول بسیار عالی و با کیفیت تولید و روانه بازار شده است.
برند جمع ساز در زمینه تولید تجهیزات روشنایی خودرو فعالیت دارد. سیستم روشنایی از کاربردیترین قسمتهای هر خودرو محسوب میشود. شب و در جادههای تاریک بدون این سیستم روشنایی رانندگی امکانپذیر نیست. این سیستم از انواع لامپ کاسه چراغ جهت روشن کردن و انتشار نور در فاصلههای دور استفاده میکند. در خودرو کنترل کردن تمام چراغهای خودرو توسط دسته راهنما انجام میشود. برخی از چراغهای خودرو عبارتند از:
چراغ اصلی خودرو
چراغ خودرو از اجزای سیستم روشنایی خودرو محسوب میشود که انتشار نور لامپ بر عهده آن است. قرار گرفتن چراغ در نقطه کانونی کاسه چراغ و همچنین نوع طراحی، شکستگیهای منعکس کننده نور لامپ در روشنسازی فضای جلوی خودرو بسیار تاثیر دارد. بعضی از کاسه چراغها برای لامپهای ۲ کنتاکت طراحی شدهاند. در این موارد یک کاسه چراغ ویژه انتشار نور بالا و نور پایین است. در برخی موارد نیز چراغها به صورت مجزا بوده و کاسه چراغ نور بالا و نور پایین مجزا از یکدیگر هستند و به صورت همزمان میتوان از نور بالا و نور پایین استفاده کرد. در صورتی که از لامپ با توان بالاتر از استاندارد استفاده شود؛ باعث میشود تا کاسه چراغ و طلق روی آن بیش از حد گرم شده و کدر شدن و کاهش کارایی چراغ خودرو را به همراه دارد. همچنین در صورتی که خودرو بیش از حد در زیر نور آفتاب و اشعه یو وی قرار بگیرد؛ باعث کدر شدن طلق چراغ خودرو میشود.
چراغهای کوچک
چراغهای کوچک خودرو در خارجیترین قسمت خودرو تعبیه شدهاند. وظیفه این چراغها تعیین محدوده و عرض خودرو است. در زمان روشن کردن این چراغها به صورت همزمان چراغهای عقب خودرو نیز روشن خواهند شد. بیشتر کردن دید سایر رانندگان نسبت به خودرو به ویژه در زمانهای گرگ و میش هوا از مهمترین وظایف این چراغها محسوب میشود. لامپهایی که در فضاهای کوچک تعبیه شدهاند؛ از پایه شیشهای فشاری تولید شدهاند.
دیلایت
امروزه استفاده از چراغهای دیلایت در بسیاری از خودروها رایج شده است. توسط روشن کردن خودرو این چراغها نیز به صورت همزمان روشن میشوند. دیلایت از نوع چراغ ال ای دی بوده و دارای انعطاف بالایی است؛ به همین دلیل در چراغ اصلی خودرو یا در سپر خودرو قرار میگیرند. جلب توجه عابران پیاده و دیگر رانندگان جهت جلوگیری از تصادفات به ویژه در هوای ابری، بارانی، برفی و مه آلود از وظایف این چراغها محسوب میشود. در اتحادیه اروپا استفاده از این چراغها برای تمامی وسایل نقلیه ضروری است؛ به همین دلیل باعث کاهش تصادفات میشود.
مهشکن
مهشکن از دیگر چراغهایی است که توسط برند جمع ساز ساخته و تولید میشود. لامپهای مهشکن بر اساس استاندارد مدل پایه h1 و h2 ساخته و تولید شدهاند. نور مایل به زرد طلایی برای این لامپها بسیار بهتر است؛ چرا که این نور در هوای ابری و مه آلود برای رانندگان بیشترین دید را فراهم میکند. لامپهای مهشکن بر اساس استاندارد عدد کلوین محاسبه میشود. در اکثر خودرو از مه شکن عقب نیز استفاده میشود؛ که نسبت به مهشکن جلو به صورت کاملاً مستقل کنترل خواهد شد.
چراغهای راهنما
در تمامی خودروها در قسمت عقب و جلو و بر روی بدنه خودرو از چراغهای راهنما استفاده میشود. در برخی خودروهای لوکس برای ایجاد دید بهتر برای رانندگان بر روی آینه بغلهای خودرو نیز چراغهای راهنما نصب میشود. کنترل این چراغها از روی دسته راهنما انجام میشود که برای تغییر مسیر خودرو این چراغها استفاده میشوند. همچنین برای فلاشر زدن و دادن علامت خطر نیز از این چراغها استفاده میشود. فلاشر توسط اتوماتیک راهنما کار میکند که از یک مدار تایمر و یک رله تشکیل شده است.
چراغهای ترمز
برای ارسال هشدار کم شدن سرعت خودرو به دیگر رانندگان در عقب خودرو از چراغهای ترمز استفاده میشود. این چراغها معمولاً به رنگ قرمز بوده و در زمان ترمز گرفتن روشن خواهند شد. در این چراغها از لامپهای نوع دو کنتاکت استفاده میشود که دارای دو رشته سیم در یک حباب لامپ است. یکی از کنتاکتها به روشن شدن چراغهای خودرو مربوط بوده و کنتاکت دیگر به زمان ترمز گرفتن مربوط میشود. در خودروهای لوکس برای چراغهای ترمز از لامپهای ال ای دی استفاده شود. در برخی از خودروها امکان دارد هشدار ترمز به همراه ایجاد رقص نور در لامپهای ال ای دی نمایش داده شود.
چراغهای دنده عقب
چراغهای دنده عقب در عقب خودرو تعبیه میشود. در زمان دنده عقب گرفتن خودرو این چراغها روشن میشوند. معمولاً این چراغها به رنگ سفید بوده و پیام حرکت به سمت عقب را برای دیگر رانندگان ارسال خواهد کرد. در صورتی که این چراغها در زمان دنده عقب روشن نشوند؛ امکان دارد لامپهای آن سوخته شده و یا فشنگی دنده عقب مشکل داشته باشد.
چراغ پلاک خودرو
چراغ پلاک خودرو همانطور که پیداست برای روشن کردن پلاک خودرو به ویژه در شب استفاده میشود. توسط روشن کردن چراغهای خودرو این چراغ نیز به صورت همزمان روشن میشود. روشنایی لامپ این چراغها باید به گونهای باشد که از فاصله ۵۰ متری بتوان پلاک خودرو را تشخیص داد. در صورتی که این چراغ سوخته باشد؛ پلیس میتواند شما را جریمه کند. این نوع چراغها از نوع پایه شیشهای فشاری با توان ۵ وات و ۱۲ ولت هستند. بسیاری از خودروها چراغ پلاک معمولاً از نوع ال ای دی بوده و برای روشنایی پلاک نور مناسبی را تامین میکند.
نماینده رسمی برند جمع ساز
برند جمع ساز در شهرهایی همچون تهران، کرمان، شیراز، شهریار، اهواز، کردستان، مشهد، ارومیه و بوشهر نمایندههایی دارد. قطعات تولیدی این برند توسط این نمایندهها عرضه میشود. در اصل بودن این قطعات بسیار توجه داشته باشید. گارانتی و خدمات پس از فروش در شهرهای ایران توسط نمایندگان مجاز ارائه میشود.
آدرس و شماره تماس
آدرس کارخانه جمع ساز استان البرز، نظرآباد شهرک صنعتی سپهر، بلوار کارآفرینان خیابان حداد است.
این برند برای دسترسی راحت مشتریان خود در آدرس تهران خیابان سهروردی شمالی، کوچه فیروزه پلاک ۴ و واحد ۸ دفتر مرکزی راهاندازی کرده است که به راحتی میتوانید به آنجا مراجعه کنید.
تلفن دفتر مرکزی این کارخانه 02188746232 است.
دیدگاهتان را بنویسید